Het was even geduld hebben, maar hij is binnen! De roman van Kathleen Verbiest: De Diefstal Van April. Ik ben verzot op haar Kattebelletjes en andere schrijfsels, dus ik zat met smart op het uitkomen van haar boek te wachten. Haar stijl en anekdotes spreken mij zo aan! Ze geven genoeg beschrijving om een levendige voorstelling bij me op te roepen, terwijl ze genoeg ruimte laten voor m’n eigen fantasie. Een prettige balans.

de diefstal van april

Ik mocht me reeds eerder gelukkig prijzen, dat ik het manuscript alvast te lezen kreeg om eens te kijken welke bijzondere verschillen er zijn tussen Vlaams en Nederlands. Maar nu heb ik het ‘echte’ boekje in handen (mooi, heel mooi!) en ga ik er lekker voor zitten om het in alle rust te lezen. De herinneringen aan de impactvolle pandemie komen weer boven…

Nou ben ik niet van het reclame maken, maar voor Kathleen wil ik heel graag een uitzondering maken, ik wil namelijk dat iedereen van haar schrijven gaat genieten!

Je kunt het boek online kopen bij uitgeverij les iles (hier) en neem vooral ook een kijkje op haar eigen blog 😉

Succes hè Kathleen!!! ❤

de diefstal van april